Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με την μεταφορική εταιρεία.

Για παραγγελίες σε νησιωτική χώρα θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση ανάλογα την περιοχή και την μεταφορική εταιρεία

 

–  Αποστολές ή παραλαβές από τα γραφεία μας γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου Κυριακής και αργιών.

–  Ελάχιστη παραγγελία 1 κιβώτιο από κάθε είδος

– Μεταφορική εταιρεία (παράδοση στις αποθήκες της ή άλλη μεταφορική Αθήνα – Θεσσαλονίκη)

-Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier), και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρησης παραγγελίας εγγράφως και σε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών.

-Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός 8 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας υπό της προϋπόθεση ότι δεν έχει εκτελεστεί η αποστολή. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

-H εκτέλεση της παραγγελίας για τα διαθέσιμα προϊόντα γίνεται εντός 24-48 ωρών και σε αυτή θα πρέπει να προστεθεί ο χρόνος αποστολής.

Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στύψης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών.

-Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από πλευράς μας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-14 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος

Η παραγγελία παραδίδεται από εμάς σε Αθήνα ή Θεσ/νίκη, ανάλογα τον μεταφορέα προτίμησης του πελάτη για τη χώρα παραλαβής.

Από εκεί και πέρα η επιλογή μεταφορέα, η συμφωνία και το κόστος της επί πλέον μεταφοράς, είναι επιλογή του πελάτη.

Για τυχόν απορίες ή για σχετική συνεννόηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.