ΤΟ «ΑΡΤΥΜΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» ΤΗΣ ΣΤΥΨΗΣ (Λέσβος) ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ LDL–ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ
ΤΟ «ΑΡΤΥΜΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» ΤΗΣ ΣΤΥΨΗΣ (Λέσβος) ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ LDL–ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ Σύμφωνα με πρόσφατη διατροφική μελέτη στα πλαίσια του προγράμματος «BIOOLIVEPLUS» Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΤΥΨΗΣ «Α.Ε.Σ. ΣΤΥΨΗΣ» ΛΕΣΒΟΥπου παράγει συσκευάζει και προωθεί στην αγορά το καταξιωμένο ελαιόλαδο ΛΕΣΒΟΥ όλων των τύπων και ειδών με την επωνυμία…
«Καινοτόμα διατροφικά προϊόντα «σερβίρει» ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στύψης»
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα για το Βόρειο Αιγαίο Πανάγος Κουφέλος παρέστη την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στύψης για την παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων του ερευνητικού προγράμματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Βορείου…
Ελαιόλαδο υψηλής διατροφικής αξίας με βότανα της Λέσβου
Σε ένα καινοτόμο εγχείρημα προχωρά ο ελαιουργικός συνεταιρισμός Στύψης για να δώσει προστιθέμενη αξία στο παρθένο ελαιόλαδο, στον «πράσινο χρυσό» της Λέσβου. Διερευνά τη δυνατότητα παραγωγής ελαιόλαδου με την πρόσμιξη ευεργετικών βοτάνων της λεσβιακής γης , όπως σπαθόχορτο, δεντρολίβανο δίκταμο κτλ, αλλά και υποπροϊόντων της ελιάς. Ανέθεσε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο τμήμα επιστήμης τροφίμων και…